testpagina

rommel je rot

|

Uitgelicht

Openbaar onderwijs op een school van Zaan Primair = méér dan de basis!

Een basisschool van Zaan Primair biedt goed en gedegen onderwijs in een vertrouwde en veilige omgeving. Dat doen we samen met onze partners voor peuterspelen en buitenschoolse activiteiten, waardoor onderwijs en opvang naadloos op elkaar zijn afgestemd.

Wij bieden uw kind de basis voor een succesvolle start in de maatschappij. Daarom is er volop aandacht voor waarden, normen en respect. Ook spel en voldoende sport vinden wij belangrijk: het is leerzaam én gezond. Wij motiveren uw kind het beste uit zichzelf te halen. Of het nu een extra uitdaging nodig heeft of een duwtje in de rug. Dankzij samenwerking binnen de Zaan Primair scholengroep kunnen onze leerkrachten en pedagogisch medewerkers zichzelf constant ontwikkelen en verbeteren. Hierdoor vinden de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijs snel hun weg naar de klas van uw kind.

Herfst za 19 oktober t/m zo 27 oktober 2019 kolom 3
Kerst za 21 december 2019 t/m zo 5 januari 2020 kolom 3
Voorjaar za 15 februari t/m zo 23 februari 2020 kolom 3
Pasen ma 13 april 2020 kolom 3
Meivakantie za 25 apr 2020 t/m zo 10 mei 2020 kolom 3
Hemelvaart do 21 en vr 22 mei 2020 kolom 3
Pinksteren ma 1 juni 2020 kolom 3
Zomer za 4 jul 2020 t/m zo 16 aug 2020 kolom 3
v

Nieuws

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

twitter

$

Registerleraar

Wij laten zien wat wij waard zijn! De continue ontwikkeling van onze professionals is een voorwaarde binnen Zaan Primair. Registerleraar.nl is een beroepsregister waarin leerkrachten aangeven dat zij bevoegd en bekwaam zijn en actief zijn met de eigen ontwikkeling. Leerlingen, ouders, collega’s en schoolleiding kunnen vertrouwen op de kwaliteit van een registerleraar. Bij deze leerkrachten is het onderwijs in goede handen. De teller geeft aan hoeveel leerkrachten bij Zaan Primair nu registerleraar zijn. Voor meer informatie: www.registerleraar.nl

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Jaargids locatie NIS 20-21