Tweede jaar Special Heroes project.

  

Ook dit schooljaar laten we de kinderen weer kennismaken met verschillende sporten tijdens de gymlessen. We laten ze met dit Sport Heroes programma ervaren hoe leuk sporten is met als doel daarna, indien mogelijk, de stap te zetten naar een reguliere sportvereniging. Als onderdeel van het programma leggen we van de kinderen onder andere vast wat ze op dit moment aan sport doen en welke sportwensen ze hebben. Informatie hierover is vastgelegd in de “ Privacyverklaring schooltool Sport en Art Heroes” die u kunt raadplegen via http://specialheroes.nl/inloggen-schooltool.
Heeft u nog vragen over het Sport Heroes programma of wilt u meer weten over de sportmogelijkheden van uw kind neem dan contact op met onderstaande personen:

Kelly Tiggelman  (Team Sportservice Zaanstreek-Waterland)
e-mailadres: ktiggelman@teamsportservice.nl

Martin Fennema (projectleider Dynamica XL)
e-mailadres: m.fennema@zaanprimair.nl